Освітня програма Service Export Ukraine
Дата: 18.08.2021

ahr0chsfxvДУ "Офіс з розвитку підприємництва та екпорту" повідомляє про відкриття реєстрації на освітню програму Service Export Ukraine для представників сфери послуг.

До участі запрошуються компанії та фахівці сфери послуг: фінансової і банківської діяльності, інжинірингу, мистецтва, дизайну, видавничих послуг, логістики, інформаційної галузі, реклами та PR, освіти, індустрії розваг та інших.

Програма надасть  комплексне розуміння того, що таке експорт послуг, чим він відрізняється від експорту фізичних товарів, та яким чином підприємству сфери послуг розпочати або прискорити свою експортну діяльність. Вперше учасники зможуть цифровізувати свій бізнес вже під час Програми.

Програма передбачає:

  • 2 формати участі: самостійний та з менторським супроводом
  • 8 навчальних модулів
  • онлайн сесії з міжнародними експертами-менторами Програми;
  • дистанційне навчання в закритому віртуальному тренінговому центрі;
  • сертифікат міжнародного зразка;
  • нетворкінг та секторальну кооперацію для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів та створення партнерств для експорту в сфері послуг;
  • можливість додатково отримати ряд онлайн сесій з ІТ-менторами, які підтримають вас в процесі діджиталізації бізнесу (у форматі навчання з менторським супроводом)

Обирайте свій формат участі в Програмі:

  • Самостійне навчання в онлайн форматі - Дивіться лекції у віртуальному тренінговому центрі, вивчайте освітні матеріали в зручному для Вас темпі та беріть участь в онлайн сесіях запитань та відповідей з менторами Програми стосовно розвитку експортної діяльності. Дізнайтеся, як оцифрувати свої послуги, виконуйте завдання Програми та розробіть Покроковий експортний план для виходу на зовнішні ринки!
  • Навчання з менторською підтримкою - Пройдіть відбір, виконуйте завдання з супроводом від міжнародних експертів галузі, розробіть детальний Експортний План для вашої компанії та отримайте можливість працювати в секторальній групі для спільного виходу на зовнішній ринок за допомогою міжнародного ментора. Працюйте з digital менторами Програми та цифровізуйте Ваші послуги для глобального ринку!

Зареєструватися можна за посиланням

У разі виникнення запитань просимо звертатися до Максима Чечелева, Менеджера проєкту, maxim.chechelev@mi.ee