85th TIF-HELEXPO
Дата: 12.08.2021

logo-elЗ 11 по 19 вересня 2021 р. у м. Салоніки (Грецька Республіка) відбудеться міжнародна виставка “85th TIF-HELEXPO”, що проводиться щорічно з 1926 року і є однією з найважливіших подій всього Середземномор’я.

“TIF-HELEXPO” охоплює широке коло інтересів: освіта, автомобільна промисловість, енергетика, здоров’я та краса, гастрономія, інновації. У рамках виставки передбачені щоденні концерти та культурні події.

Розділ виставки “GLOBAL EXCHANGE” збере іноземних учасників для розвитку міжнародного співробітництва під гаслом “INVEST IN ...”: саме тут іноземні державні агентства, банки та інвестиційні компанії представлять інвестиційні проекти з усього світу. Через розширену програму “Експопартенаріат”, організовану TIF, учасникам і відвідувачам представиться унікальна можливість заздалегідь спланувати зустрічі та переговори між експонентами “GLOBAL EXCHANGE” і представниками професійних агентств, палат, біржових і фінансових консультантів, банкірів та інвесторів.

У 2021 році виставка TIF присвячена Греції. Її темою стане “Виставка минулого, теперішнього та майбутнього світу”, яка приурочена до 200-річчя грецької революції. Під час виставки відбудеться політико-економічний форум “TIF-HELEXPO”, до участі в якому будуть залучені міністри, представники партій, підприємницькі організації, асоціації, підприємства та органи місцевого самоврядування тощо.

Інформація про виставку доступна за посиланням.

Джерело