Ukrainian Organic Export Days
Дата: 15.06.2021

12809b80f0В період з 20 вересня по 1 жовтня 2021 року відбудеться міжнародна онлайн подія Ukrainian Organic Export Days. 

Мета проєкту: представити органічний потенціал України міжнародній спільноті, налагодити співпрацю між українськими органічними виробниками та потенційними партнерами за кордоном. Проєкт також націлений на розвиток експортних компетенцій органічних виробників і промоцію органічного виробництва в Україні.

Проєкт реалізує Офіс з розвитку підприємництва та експорту України спільно з Асоціацією "Ягідництво України".

Проєкт став можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International. А також за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми "Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України", що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія). 

Учасники отримають:

  • Індивідуально організовані для кожної компанії бізнес-зустрічі з потенційними партнерами з країни ЄС заплановані командою  консультантів проєкту;  
  • Вивчення торгових можливостей та аналіз пріоритентих ринків для експотру української органічної продукції;
  • Тренінг з ведення та підготовки до онлайн В2В перемовин;
  • Промоцію компанії-учасниці в країнах ЄС;
  • Профіль компанії учасника буде додано до Національного каталогу виробників органічної продукції та ITC|Sustainability Map 
  • Супровід та організаційну підтримку: планування індивідуальних зустрічей, запрошення іноземних партнерів, супровід під час В2В зустрічей, і т.і.

Потенційний учасник має відповідати певним критеріям, з якими можна ознайомитися за посиланням

Як подати заявку на участь:

Крок 1: Заповнити форму учасника проєкту. Для цього тисніть на кнопку "Хочу взяти участь!"

Крок 2: Пройти співбесіду з організаторами проєкту. Мета співбесіди: визначити ваші потреби, щодо В2В зустрічей. 

Після детального вивчення Вашої заявки на участь в проєкті, організатори надішлють Вам запрошення на співбесіду. За попереднім графіком співбесіда буде проходити в період з 14 до 23 червня 2021 року. 

РЕЄСТРАЦІЯ - до 16:00, 18 червня 2021 включно.

У разі додаткових запитань просимо звертатися до Юлія Котова, Радник Директора "Офісу з просування експорту", jkotova@epo.org.ua

Джерело