EXPORT BOOTCAMP Інструменти швидкого розвитку експортних продажів
Дата: 11.06.2021

export-bootcamp_2Офіс з розвитку підприємництва та експорту в партнерстві з Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» організовують та запрошують експортерів до участі в Export Bootcamp, який відбудеться онлайн 6-8 липня 2021 року.

EXPORT BOOTCAMP «Інструменти для швидкого розвитку експортних продажів» – це 3-денний вебінар загальною тривалістю 6 годин, який допоможе зрозуміти, як спланувати, адаптувати та прискорити експортні продажі з урахуванням сучасних викликів, трендів та очікувань покупців.

Програма Export Bootcamp оновлена з урахуванням сучасних потреб експортерів та буде сфокусована на трьох ключових питаннях:

  • пошук покупців;
  • інструменти збільшення продажів;
  • робота в онлайн-просторі;

Навчання та практичні вправи дозволять Вам дізнатися та засвоїти інструменти планування та розвитку експорту через 4 основні кроки:

  • оцінити експортну спроможність компанії, команди та продукту в умовах змін та обрати експортні ринки, які відповідають спроможності компанії та продукту;
  • створити виграшну торгову пропозицію, яка відповідає очікуванням потенційного клієнта;
  • знайти покупців та партнерів на іноземних ринках;
  • використовувати ефективно маркетингові інструменти та онлайн-зустрічі для розвитку продажів;

Тренер - Галина Перепелиця, Сертифікована консультантка та тренерка з питань експорту та відповідності продукції вимогам ринків. Сертифікована консультантка з експорту за програмою Естонського інституту маркетингу 2019 та 2021 років.

Реєстрація триває до 28 червня 2021 року (23:59) за посиланням: https://forms.gle/ot8q6AsLfHpe1Pke9.

Повний зміст програми навчання та розклад за посиланням.

Результати відбору Ви отримаєте 30 червня 2021 року на вказану в реєстраційній формі електронну пошту. Заявки на участь у заході, отримані після завершення реєстрації, розглядатися не будуть.

Увага! Кількість учасників заходу обмежена. Організатори залишають за собою право відбору на основі наданої у аплікаційній формі інформації. Максимальна кількість учасників – 25 компаній. Кожна компанія може залучити до навчання двох представників.

Джерело