Діловий візит до м.Баку (Азербайджан)
Дата: 10.06.2021

azerbaijan23 по 26 червня 2021 р. ТПП України організовує діловий візит українських підприємців - членів української частини українсько-азербайджанської Ділової Ради до м. Баку (Азербайджан) для участі в Першому Спільному засіданні Ділової Ради в рамках офіційного візиту Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля до Азербайджанської Республіки.

Українську делегацію очолить президент ТПП України.

Ділова Рада – як практичний інструмент ТПП України є консультативно-дорадчим органом, спрямованим на розвиток двостороннього співробітництва між Україною та Азербайджаном у наступних узгоджених обома сторонами галузях економіки: АПК, енергетика, транспорт, машинобудування, хімічна промисловість (фармацевтика включно), IT, будівництво (проектування) та туризм.

Мета Ділової Ради: зміцнення взаєморозуміння та розвитку взаємовигідного співробітництва між підприємницькими товариствами України та Азербайджаном в зазначених сферах, сприяння створенню спільних підприємств,  кластерних проектів та розвиток державно-приватного партнерства.

Додаткову інформацію можна дізнатися на сайті

Щодо детальної інформації про візит звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України – Ольга Сухенко (+38 066 33 55 307, +38 044 461-98-07, oas-ier@ucci.org.ua).

Джерело