Social Impact Award Ukraine 2021 шукає своїх героїв — молодих соціальних новаторів
Дата: 19.05.2021

Найбільша європейська акселераційна програма Social Impact Award (SIA) тепер в Україні. Можливим це стало завдяки підтримці WesternNIS Enterprise Fund, Фонд родини Нечитайло, SAP та Ukrainian Social Venture Fund.

SIA – це 18 країн, тисячі молодих соціальних підприємців, бізнес-партнерів та сотні запущених стартапів.  SIA  проводить заходи і семінари, що направлені на підвищення суспільної обізнаності про соціальне підприємництво, навчає навичкам, що необхідні для перетворення ідей у перспективні підприємницькі рішення, надає доступ до мережі однодумців та експертів, а також підтримує найкращі молоді команди фінансово в рамках щорічної Social Impact Award. Перші три місця учасники отримують грошові винагороди у розмірі 1500 євро.

Для участі терміново розшукуються 10 команд, де:

- більша частина засновників проєкту не старше 30 років або зараз навчаються в університеті;

- є свіжа ідея соціально важливого бізнесу і хоча б мінімальне розуміння, як рухатися;

- всі учасники готові вкладатися у розробку ідеї цим літом, і матимуть можливість отримати першу інвестицію у 50 000 грн.

Подати заявки можна до 10 червня 2021 на офіційному сайті https://ukraine.socialimpactaward.net/  .

На всі запитання відповість School of ME, організатор Social Impact Award Ukraine 2021, через Facebook чи пошту hello@schoolofme.me

Детально: https://www.prostir.ua/?grants=social-impact-award-ukraine-2021-shukaje-svojih-herojiv-molodyh-sotsialnyh-novatoriv