"Women Biz Days"
Дата: 12.05.2021
  _2021-05-12_104739 У рамках проєкту Women Biz Days, який реалізується Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі ITFC за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», відбудуться онлайн-бізнес семінари "Women Biz Days".
   Під час Women Biz Days надихати на завоювання міжнародних ринків будуть експертки з Офісу з Просування Експорту - державної установи, яка надає українському експортному бізнесу консультативну, аналітичну та освітню підтримку, а також допомагає знайти партнерів на міжнародних ринках.
   13-15 травня на сесії для креативних індустрій розповідатимуть про підтримку, яку творчі бізнеси можуть отримати в ЕРО - від освітніх програм до участі в торговельних місіях.
   27-29 травня під час фінальної сесії цього сезону Women Biz Days покажуть як правильно обрати та дослідити ринок, на який ви плануєте виходити зі своїм бізнесом.
Мінімум теорії - максимум практики - навчайтеся експорту, зареєструвавшись на Women Biz Days за посиланням https://forms.gle/52FWbSwAJwt6QpTF8.