Вебінар "Норвезький агропродовольчий ринок: виклики та можливості"
Дата: 07.05.2021
Це чудова можливість для представників агропродовольчого сектору України наблизитись до норвезького ринку та дізнатися про:
???? Торговельний огляд агропродовольчого ринку по основним продуктовим категоріям.
???? Поточний стан внутрішнього ринку (портрет споживача, основні гравці, тренди на ринку).
???? Приклади продуктів в супермаркетах, ціни та пакування.
???? Ветеринарні положення, сертифікати та вимоги до компаній, що виходять на норвезький ринок.
???? Можливості для українських експортерів агропродовольчої продукції на ринку Норвегії.
???? Огляд Угоди про вільну торгівлю між Україною та державами Європейської асоціації вільної торгівлі (ЄАВТ) та двосторонню угоду про сільське господарство між Норвегією та Україною.

Ключові доповідачі:

Ольга Гвоздьова, радник Офісу з просування експорту України. Пані Гвоздьова відкриє захід, детально представивши норвезьку економіку, імпорт, внутрішній ринок та можливості української продукції на новому ринку.

Ейвінд Скюлестад, старший радник норвезького Міністерства сільського господарства та продовольства - департамент аграрної політики - відділ торгової політики. Пан Скюлестад висвітлюватиме двосторонню угоду про сільське господарство, торгову політику, регулювання та тарифні пільги.

Ауд Скрудланд, ветеринарний лікар та спеціальний інспектор Норвезького управління безпеки харчових продуктів. Пані Скрудланд охоплюватиме ветеринарні норми, документи, сертифікати та вимоги до імпортерів та експортерів, що виходять на норвезький ринок.

Олександр Шьолл, старший науковий співробітник Університету Осло - Політика та економіка споживання. Пан Шьолл детальніше розгляне норвезькі споживчі тенденції, вихід на ринок, розподіл та формування цін.

Кінцевий термін подачі заявок на участь – 11 травня 2021.
Робочі мови заходу: англійська та українська. Переклад не передбачається.
Реєстрація на захід https://cutt.ly/ZvK6QNW
Участь у заході безоплатна.
Детальніше про теми заходу, та переваги, які він відкриє для учасників читайте за посиланням
Вебінар організовується Norwegian-Ukrainian Chamber of Commerce - NUCC у партнерстві з Export Promotion Office/Офіс з Просування Експорту.
У разі додаткових питань просимо звертатися за електронкою dzhydenko@epo.org.ua.