Switzerland Global Enterprise
Дата: 23.05.2014

    visionSwitzerland Global Enterprise (S-GE) «Швейцарський Центр Підприємництва» – некомерційна асоціація, що була заснована в Лозанні в 1927 році. Штаб-квартира знаходиться в Цюриху, також є офіси в Лозанні та Луґано.

Організація покликана інформувати, надавати консультації малим та середнім підприємствам Швейцарії і Ліхтенштейну щодо співпраці з міжнародними підприємствами та компаніями.

S-GE створена за сприяння швейцарського уряду. Асоціація пов’язує компанії, експертів, приватні та громадські організації по всьому світу задля поглиблення та розширення зовнішньої торгівлі.

Крім стимулювання експорту з 2008 року SwitzerlandGlobalEnterprise займається просуванням Швейцарії як бізнес-центру на світовій арені та сприянням збільшенню імпорту з певних країн з перехідною економікою та країн, що розвиваються.

S-GE має 21 центр за кордоном, більшість з яких знаходяться в швейцарських посольствах (США, Канада, Бразилія, Іспанія, Великобританія, Франція, Німеччина, Італія, Австрія, Польща, Росія, країни Перської затоки, ПАР, Індія, країни-члени АСЕАН, Китай, Гонконг, Японія, Південна Корея, Мексика, Туреччина).

Членами організації є понад 2000 малих та середніх підприємств, асоціацій, торгово-промислових палат та інших організацій, що проявляють інтерес до експортних можливостей Швейцарії та Ліхтенштейну