Orange Directory - платформа голландського бізнесу в Україні
Дата: 21.05.2014

       golПосольство Королівства Нідерландів в Україні представляє інтернет-ресурс  "Orange Directory" http://orange-directory.com.ua - платформу голландського бізнесу в Україні.

    odЦя платформа створена з ініціативи Посольства Королівства Нідерландів з метою ознайомити широку громадськість з голландськими товарами і послугами, представленими на українському ринку, а також полегшити пошук контактів українських компаній, зацікавлених у співпраці з Королівством Нідерландів.

     Присутність представників голландського бізнесу в Україні постійно зростає, а двосторонні відносини між Нідерландами та Україною динамічно розвиваються впродовж тривалого часу. Саме тому бізнес-платформа "Orange Directory" стане ефективним інструментом у співпраці між країнами.

      Можливості ресурсу "Orange Directory" передбачають пошук потенційних партнерів за видами діяльності, пошук контактних даних зареєстрованих компанії, доступ до інтерактивної карти з розташуванням компаній певних категорій. Функції ресурсу також дозволяють зберігати і друкувати обрану інформацію.

    У разі виникнення питань звертайтесь до Посольства в Києві: економічний відділ тел.: (044) 490-82-16 або e-mail: kie-ea@minbuza.nl; відділ з питань сільського господарства тел.: (044) 490-82-23 або e-mail: kie-lnv@minbuza.nl.