Міжнародні тендери
Дата: 09.04.2021

itexАктуальні тендерні можливості у країнах ЄС, пов’язані з ІТ-галуззю – розробкою програмного забезпечення на замовлення.

Експерти Офісу з просування експорту України підібрали найцікавіші оголошення, участь у яких покривається Угодою про публічні закупівлі Світової організації торгівлі:

  • Контракт на розробку програмного забезпечення: розробка та підтримка функціонування ІТ-рішення для соціальної інтрамережі (к-ть користувачів – 8 500) у м. Мюнхен (Німеччина) для потреб закладу з охорони здоров’я.
  • Замовлення на розробку, технічне обслуговування та підтримку, а також навчання користувачів ІТ-системі для моніторингу учасників проєктів Європейського соціального фонду у м. Варшава (Польща) загальною сумою 2 131 000 євро.
  • Контракт на забезпечення компанії новою системою екстранет з адаптивним вебдизайном, а також реалізація мобільного додатку у м. Анже (Франція) загальною сумою 300 000 євро.
  • Чотирирічний контракт на постачання програмного забезпечення для управління бухгалтерським обліком, а саме: постачання, налаштування та технічна підтримка нового програмного забезпечення для бухгалтерського обліку та управління процесом закупівель у м. Турне (Бельгія).

Джерело