Consultant's Digest #5
Дата: 25.03.2021

consul5Останній випуск Consultant's Digest #5 в рамках першого навчального року програми Train the Trainers! Понад 50 учасників Програми впродовж пів року готували для підприємців цікаві матеріали та кейс-стаді за результатами навчання на Програмі доповнюючи власним досвідом, знаннями та навичками.

Статті  Consultant’s  digest  #5  сфокусовані  на  тому,  як  залучати  нових  клієнтів,  як вибудовувати  ефективні  відносини  з  ними  та  створювати  високий  рівень  довіри,  а  також включають інформацію про ведення перемовин та мотивування клієнта до співпраці з вами.

Вже невід’ємною частиною дайджесту є кейс-стаді в яких учасники Програми розповідають про досвід співпраці з українськими виробниками різних секторів та рекомендації, які для них формують.

У цьому Випуску Ви зможете прочитати кейси про:

  • оптимізацію логістики при експорті безглютенового печива до США;
  • експорт українського равлика: рекомендації щодо логістики;
  • експорт  радіаторів  та  рушникосушок,  конвекторів  та  чавунних  радіаторів  до  Великої Британії;
  • логістичні рішення при експорті до Великої Британії бакалійної продукції.

Ознайомитись з Consultant’sDigest#5 можна за посиланням

Усі інші випуски дайджестів зібрані на Єдиному експортному вебпорталі у вільному доступі для ознайомлення.

Учасники  Програми  є  кваліфікованими  консультантами  у  сфері  експорту  та продовжуватимуть свою діяльність і після навчання.

Програма Train the Trainers розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з Офісом  з  просування  експорту.  Програма  фінансується  Державним  департаментом  США  (в  рамках “EmergingDonorsChallengeProgramRoundSeven”), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проєкт з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги)