Віртуальний захід з агропродовольчих питань EIT Food Seedbed Incubator Info Day & Matchmaking Event
Дата: 25.03.2021

seedbВаршавський університет запрошує з 25 по 26 березня 2021 року взяти участь у віртуальному заході з агропродовольчих питань “EIT Food Seedbed Incubator Info Day & Matchmaking Event”.

Захід передбачає налагодження співпраці з підприємцями, новаторами та широкою спільнотою, планується також обговорити підходи до виробництва, обробки, розподілу та споживання їжі.

Зустріч відбуватиметься у спеціально виділеному цифровому форматі “b2b” та передбачає участь ранніх стартапів, дослідницьких підприємців, представників агропродовольчої промисловості та МСП. Організаторами заходу виступатимуть платформа “EIT FOOD”, Королівський університет Белфаста, Орхуський університет, Німецький університет харчових технологій та Варшавський університет.

“EIT Food Seedbed Incubator” – це 6-місячна програма, яка має на меті перетворити дослідження у відповідності до очікувань бізнесу. Зокрема, з 2019 року програма підтримала понад 50 підприємців та новостворених стартапів з метою виведення їхніх інноваційних рішень на ринок. У 2021 році “EIT Food Seedbed Hub” має на меті підтримати 40 команд підприємців, які розробляють інноваційні рішення і мають потенціал для вирішення проблем харчової системи в таких сферах:

• стале сільське господарство;

• стійка аквакультура;

• альтернативні білки;

• цифрові системи;

• кругові харчові системи;

• цільове харчування.

Заявки на участь у програмі “EIT Food Seedbed Incubator” доступні за електронним посиланням до 10 квітня 2021 р.

Отримати більш детальну інформацію про “EIT FOOD Seedbed Incubator Info Day & Matchmaking Event” та зареєструватися для участі у заході можна за посиланням.

Джерело