IV Німецько-український економічний форум
Дата: 16.03.2021

nimuf19 березня 2021 р. в онлайн форматі відбудеться IV Німецько-український економічний форум за участю Федерального Канцлера Німеччини та Прем 'єр-міністра України.

Форум присвячений налагодженню активніших відносин між бізнесом обох країн, а також особливостям і перспективам співпраці між Німеччиною та Україною у нинішніх умовах.

Організатори Форуму – Асоціація торгово-промислових палат Німеччини (DIHK), Східний комітет німецької економіки (Ost-Ausschuss der Deutschen Wirtschaft) та Німецько-Українська промислово-торговельна палата (AHK Ukraine) разом з українськими партнерами.

Форум проходитиме з 10:00 до 17:30 год. за німецьким часом (з 11: 00 до 18:30 год. за київським часом).

Заплановано 4 тематичні панелі.

Із 10:30 год за німецьким часом ( 11:30 год. за київським) у чотирьох послідовних панелях міжнародні фахівці вищого рівня дискутуватимуть на теми промислового розвитку та діджиталізації, енергетики й відновлюваних джерел енергії, харчової промисловості та сільського господарства, а також логістики й інфраструктури. До участі у дискусії запрошені українські міністри відповідних галузей, а також представники німецького політикуму та міжнародної економіки.

Реєстрація доступна за посиланням

Пряма трансляція доступна англійською, німецькою та українською мовами. 

Участь у форумі - безкоштовна.

Джерело