Бізнес-форум: Україна-Польща: Спільний простір для співпраці
Дата: 16.03.2021

polukr31 березня 2021 р. о 10:00 в TПП України в рамках проведення засідання 7-ї Українсько-польської Міжурядової комісії з питань економічного співробітництва відбудеться бізнес-форум Україна-Польща: «Спільний простір для співпраці».

Захід буде організовано у співпраці з Польським Урядом, Урядовим офісом України із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, Польсько-українською Господарчою палатою (ПУГП), Закордонним торговельним бюро в Києві Польського агентства інвестицій i торгівлі (PAIH), Міжнародним товариством польських підприємців в Україні (МТППУ) та іншими партнерськими організаціями.

Цільова аудиторія форуму – представники українських та польських ділових кіл, зокрема члени українських, польських та змішаних бізнес-асоціацій.

Програма зустрічі передбачає пленарну частину, в якій будуть висвітлені найбільш перспективні та пріоритетні напрями українсько-польського економічного співробітництва, а також секцію запитання-відповіді та секторальні робочі групи, в яких компанії зможуть провести переговори у форматі В2В.

Тематика форуму буде передусім присвячена перспективам співпраці України та Польщі в основних пріоритетних сферах, які будуть обговорюватись у наступних 4-х сесіях:

  • інвестиційний потенціал України та Польщі, питання приватизації;
  • аграрний сектор та переробка аграрної продукції;
  • торгівля, торгові бар'єри, торгові угоди;
  • фінансові ресурси та ефективні фінансові інструменти.

Формат зустрічі - онлайн за допомогою системи ZOOM. Посилання в кімнату вебінару буде надіслано на пошту за день до події.

Робоча мова: українська-польська (забезпечується переклад).

Попередня реєстрація обов’язкова. 

Контакти для зворотного зв'язку в ТПП України:

Забашта Валерія - т (044) 584 28 15, м. 050 366 49 97, valeryz.2393@gmail.comzva-zed@ucci.org.ua

Бондаренко Ольга - т. (044) 461 98 07 08, м. 067 216 17 82, boi-ier@ucci.org.ua 

Джерело