Установче засідання Української частини Українсько-Узбецької ділової ради
Дата: 12.03.2021

ma0bb-15 березня 2021 р. об 11:00 відбудеться установче засідання Української частини Українсько- Узбецької ділової ради за участі ділових кіл України, дипломатичних установ та керівництва ТПП України.

Під час заходу буде також обрано голову Української частини Українсько-Узбецької ділової ради.

Формат зустрічі - онлайн.

Зустріч у форматі онлайн відбудеться за допомогою системи ZOOM. Посилання в кімнату вебінару буде надіслано на пошту за день до події.

Передбачається, що основною метою діяльності Української частини Українсько-Узбецької ділової ради буде сприяння розвитку українсько-узбецьких ділових і торговельно-економічних зв’язків, диверсифікації структури і збільшенню обсягів товарообігу між двома країнами, пошук та втілення оптимальних моделей і форм ділового співробітництва; налагодження двосторонньої виробничо-технічної та інноваційно-інвестиційної кооперації, створення сприятливих умов для спільної взаємовигідної виробничої, торговельної, транспортної, будівельної, фінансово-кредитної, страхової, науково-дослідної та інших видів діяльності; сприяння створенню спільних підприємств у різних галузях економіки, інвестиційних фондів, торгових компаній, відкриттю філій і представництв діючих суб'єктів, а також всебічному розвитку усіх видів підприємництва, не заборонених законодавством України і Узбекистану; підтримка різних форм двостороннього ділового, освітнього, наукового, культурного і туристичного обміну між Україною та Узбекистану.

Українська частина Українсько- Узбецької ділової ради буде діяти на засадах добровільності та рівноправності учасників, є відкритою для вступу нових членів та зацікавленою у взаємовигідних партнерських відносинах з іншими організаціями та установами.

Контактна особа в Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України - Анна Любима ast-ier@ucci.org.uadept.ier@gmail.com).

Джерело