Відбір 2021 Ukraine Global Scholars
Дата: 10.03.2021

Ukraine Global Scholars (UGS) - неприбуткова організація, що допомагає українським учням отримати повні стипендії для здобуття освіти у престижних школах та університетах США та світу. У цьому році команда UGS планує обрати 50 молодих українців, що вже восени вступатимуть до американських навчальних закладів.

Фіналісти UGS безкоштовно навчаються у приватних школах-пансіонах (Emma Willard, Phillips Academy Andover, Deerfield Academy, Choate Rosemary Hall тощо), а також у престижних університетах, таких як Harvard, Pennsylvania, Stanford, Columbia, Dartmouth, NYU Abu Dhabi та інших.

Що дає участь у Ukraine Global Scholars:

– професійну та безкоштовну допомогу під час вступу в найкращі школи-пансіони, коледжі США та світу;

– підтримку під час навчання за кордоном, включно із розміщенням у хост-родинах під час канікул, коли школи закриваються;

– допомогу із пошуком літніх стажувань у найкращих компаніях України;

– членство та доступ до всіх ресурсів однієї з найуспішніших спільнот України із глобальним мисленням та можливостями.

Подати заявку на участь у UGS можуть українські школярі, які зараз навчаються у 8-11 класах загальноосвітніх шкіл, володіють англійською мовою та хочуть повернутися до України після навчання за кордоном. Якщо конкурсанти є учасниками предметних олімпіад, різноманітних позакласних конкурсів, спортивних змагань, волонтерських проектів, або вже заснували власний стартап, про це варто зазначити у заявці.

Перший етап відбору триватиме до 15 квітня 2021.

Після першого туру (заявка із декількома есе) на конкурсантів очікують онлайн-тести з математики та англійської мови, що схожі на тести SAT та TOEFL. За цим слідує останній раунд – два інтерв’ю з волонтерами та засновниками програми.

Заявка на участь розташована за посиланням:

https://www.cognitoforms.com/UkraineGlobalScholars1/UkraineGlobalScholarsApplication2021

Довідково:

Ukraine Global Scholars в цифрах: 6 років діяльності, 100 фіналістів вступили до престижних шкіл-пансіонів і коледжів США, інших країн, здобувши $28,000,000+ у стипендіях, що покривають вартість навчання та проживання за кордоном.

Детально https://www.prostir.ua/?grants=vidbir-2021-ukraine-global-scholars