Новини підприємств області
Дата: 08.05.2014

23498ЄБРР ухвалив рішення надати приватному багатопрофільному підприємству «Вимал» грант на розробку бізнес-плану. Розроблятиме бізнес-план київська компанія Pro Consulting, яка спеціалізується на консультаціях малого та середнього бізнесу за грантової підтримки ЄБРР.

Детальніше

 

 

 

 


logo.[3]Товариство «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» представило  на розгляд журі Всеукраїнського фестивалю анімаційних та відеофільмів «Безпечна праця-2014» відеофільм, присвячений профілактиці виробничого травматизму, забезпеченню промислової та пожежної безпеки, культури та гігієни  праці на електроенергетичному підприємстві.

Детальніше

 

  


logoТОВ «Ніжинський консервний завод» вперше визнана як одне з кращих аграрних підприємств України. У Києві відбулася церемонія нагородження 100 кращих аграрних компаній України «АГРАРНА ЕЛІТА УКРАЇНИ 2014», яка проводиться журналом «The Ukrainian Farmer». Підприємство стало переможцем у номінації «Власна переробка». Під час церемонії підприємство ТОВ «НКЗ» було нагороджено «Золотим колосом» - пам'ятним знаком, символом переможця всеукраїнського рейтингу кращих аграрних підприємств України. Крім того, докладна інформація про діяльність компанії була розміщена в журналі «Farmer» Рейтинг аграрних підприємств України.

Детальніше