Міжнародна виставка промислового обладнання BIEMH 2014
Дата: 07.05.2014

hdgfjhdgjhdgjhdsBIEMH – це третя за величиною виставка промислового обладнання в Європі

Свої товари та послуги представлять численні компанії зі всього світу. На виставці буде представлена продукція для різних галузей виробництва, в т.ч. механічне обладнання та машини, електротехніка, штампувальне обладнання, побутові прилади, устаткування для обробки листового металу та інші. BIEMH була схвалена Європейським Комітетом зі співпраці машинобудівних галузей промисловості CECIMO (European Committee for Co-operation of the Machine-Tool Industries).

Тематичні розділи виставки: верстати; металоріжучий інструмент; обробка металів тиском; зварювання та різка по металу; машини02-bienal-2012-ambiente-pab-1-29 для термічної обробки; поверхнева обробка; верстатобудування; інструмент для різки та формування; абразиви; вироби кріплення; комплектуючі та аксесуари; гідравлічне, механічне та пневматичне обладнання; електричне та електронне обладнання; контроль і системи приводів; змащування та охолодження; матеріали; обладнання для утилізації відходів; промислова безпека; автоматизація виробничих систем; автоматика для зберігання і транспортування; промислові роботи; промислове програмне забезпечення; метрологія та контроль якості; вимірювальні системи і прилади; випробувальні машини; обробка даних; послуги.

Під час цьогорічної виставки відвідувачі та учасники матимуть змогу дізнатися про останні технологічні рішення та розробки для виробничих процесів, що будуть представлені провідними світовими виробниками з Італії, Німеччини, Данії, Франції, Швейцарії, Китаю, Туреччини, Тайваню та багатьох інших країн.

Час проведення: 2-7 червня 2014

Місце проведення: Виставковий центр Більбао, м.Більбао (Країна Басків, Іспанія)

Сайт: http://www.biemh.com/en/

11-bienal-2012-inauguraci-n-panormica-0207-bienal-2012-panormica-pab-5-03