Опитування для представників бізнесу
Дата: 18.01.2021

1529333014_900_450_cropГромадська спілка «Фонд підтримки реформ в Україні» у межах проєкту «Використання та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі», який виконує німецька федеральна компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням уряду Німеччини, проводить опитування серед власників, керівників, менеджерів бізнесу та організацій з метою виявлення перешкод для здійснення інноваційної діяльності бізнесу в Україні. Бенефеціаром проєкту виступає Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

  • Якою є ситуація з монетизацією інновацій у різних секторах?
  • Якої допомоги потребують компанії для успішного виведення нових і вдосконалених продуктів та послуг на ринок України, експортні ринки?

Ці та інші питання є предметом дослідження.

Мета опитування полягає у виявленні потреби бізнесу у сфері інноваційної діяльності та визначенні можливостей і форм співпраці з державою в частині монетизації інновацій.

Опитування знаходиться за цим посиланням і складається з 28 питань. Усі респонденти отримають можливість ознайомитись з презентацією-результатами опитування.

Опитування триває до 31 січня.

Джерело