До уваги всіх зацікавлених!
Дата: 29.12.2020
yagoda1Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО, що впроваджується "Кімонікс Інтернешнл" запрошує подавати заявки на одержання субгранту для реалізації проєкту «Консультуй і Експортуй».
 
Метою цього субгранту є покращення доступу підприємств, які є виробниками плодово-ягідної продукції (фрукти та ягоди), до інформаційних, консультаційних та навчальних послуг, спрямованих на виробництво, післяврожайну обробку та зберігання продукції орієнтованої на експорт.
 
Проект заохочує заявки від організацій, які відповідають нижче зазначеним критеріям прийнятності та демонструють наступне:
заявники повинні представляти українські недержавні підприємства, основним видом діяльності яких є експорт плодово-ягідної продукції, виробленої українськими ММСП;
заявники повинні бути готовими співінвестувати у цю діяльність не менше 10% від загальної суми бюджету проекту;
заявники повинні мати 3 роки досвіду у здійсненні подібних заходів, що передбачені цим субгрантом;
заявникам необхідно надати детальний опис відповідної роботи, проведеної організацією або її персоналом для інших клієнтів за останні 3 роки.
 
Для всіх зацікавлених у проєкті буде проведено онлайн семінар.
Дата: 13 січня 2021 р з 10.00 до 12.00 
Цей семінар дозволить заявникам поставити запитання стосовно проєкту і отримати вказівки щодо порядку заповнення аплікаційної форми.
 
Детальна інформація про програму: https://cutt.ly/Gh2uwNA