До уваги підприємств кондитерської промисловості!
Дата: 28.12.2020

vtrade_foods_ua-1024x538Асоціація "Укркодпром" запрошує представників кондитерської промисловості долучитися до ініціативи VTrade Confectionery Foods. Зазначена ініціатива реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» для допомоги українським виробникам кондитерської продукції продовжувати в умовах Covid-19 розширення географії експорту та поглиблювати торговельні відносини з країнами ACEAH та країнами Перської Затоки, шляхом реалізації двох компонентів проєкту:

І компонент – Онлайн В2В зустрічі.

За допомогою місцевих консультантів – резидентів КСА та Філіппін, буде сформовано базу потенційних партнерів – імпортерів та дистриб’юторів кондитерської продукції з країнами ACEAH та Перської Затоки та організовані індивідуальні онлайн B2B переговори з українськими виробниками. В рамках проєкту планується провести щонайменше по 60 онлайн B2B переговорів з імпортерами в кожному з цих регіонів в період січень-квітень, 2021 року.

II компонент – Торговельні місії на Філіппіни та в Саудівську Аравію.

Коли дозволять обмеження, зумовлені пандемією Covid-19, для українських виробників будуть організовані торговельні місії в зазначені країни для зустрічі з місцевими баєрами харчової продукції (орієнтовно – липень-серпень 2021 р.).

Умови участі для українських виробників:

  • Наявність досвіду виконання експортних контрактів;
  • Наявність англомовного сайту та каталогів, а також англомовних менеджерів для проведення В2В переговорів;
  • Наявність необхідних сертифікатів та відповідність вимогам для збуту продукції на відповідні ринки.

Щоб долучитися до ініціативи VTrade Confectionery Foods, українським виробникам кондитерської продукції треба подати заявку за формою https://forms.gle/jrHLXx5aauyPKg3x7 до 15 січня 2021 року.

Джерело