Train the Trainers: Consultant’s digest #2
Дата: 24.12.2020

consuldidgest2Consultant's didgest - це підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів в експорті, що допоможе компанії у виході на іноземні ринки: кейс-стаді, статті та посилання на корисні матеріали.

Це новий формат дайджесту від учасників інноваційної освітньої програми Train the Trainers для консультантів державного та приватного секторів в сфері експортної діяльності. Консолідуючи інформацію отриману в рамках кожного Модулю, команди створюють освітні статті та кейс-стаді, що допоможуть компаніям у виході на нові ринки.

Другий випуск Consultant’s digest #2 розкриватиме тематики вебмаркетингу, цифрових продажів, вебаналітики, аналізу бізнесу за допомогою цифрових інструментів, вебмаркетингу консалтингових послуг, а також кожен зможе знайти для себе інформацію у форматі кейс-стаді про вихід виробників етно-одягу на Скандинавський ринок, виклик Німецького ринку українській компанії кравців, промоції виробників верхнього одягу на ринку Канади, весільні сукні в Австралії та розвиток експорту до Польщі виробників картин за номерами.

Ознайомитися з другим випуском дайджесту можна за посиланням