До уваги Громадських об’єднань осіб з інвалідністю
Дата: 15.12.2020

До уваги Громадських об’єднань осіб з інвалідністю

Конкурс проєктів на державне фінансування-2021

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю (далі – Фонд) оголосив початок нового конкурсу для громадських об’єднань осіб з інвалідністю, які бажають отримати державну підтримку для реалізації своїх проєктів, заходів та програм у 2021 році.

Максимальний обсяг фінансування, який можна отримати по одній конкурсній пропозиції – 3 мільйони гривень.

Серед пріоритетних напрямків, на які звертатиме увагу конкурсна комісія при відборі переможців: покращення доступу до фізичного оточення, транспорту, інформаційно-комунікаційних систем і технологій, послуг для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення; підтримка впровадження інклюзивного навчання на всіх рівнях освіти; поліпшення становища та розширення прав і можливостей жінок та дівчат з інвалідністю; сприяння зайнятості осіб з інвалідністю тощо.

Громадські об’єднання осіб з інвалідністю можуть подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Граничний обсяг фінансування однієї конкурсної пропозиції бюджетними коштами визначили наступним чином:

  • для заходу – до 500 тис грн.
  • для проєкту – до 1,5 млн грн.
  • для програми – до 3 млн грн.

При цьому, громадське об’єднання зобов’язане співфінансувати реалізацію відповідної програми, проєкту чи заходу не менше ніж на 15%.

Обов’язкова умова для участі у конкурсі – загальнодержавний рівень виконання проєктів, заходів та програм. 

Конкурсні пропозиції у друкованому вигляді приймаються з  11 грудня 2020 до 29 січня 2021 включно щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 9:00 до 18:00 години (у п’ятницю – до 16:45 години) Відділом документального забезпечення управління організаційної роботи та адміністративно-господарського забезпечення Фонду, що знаходиться за адресою: 04052, м. Київ, вул. Глибочицька, 72, каб. 445, (4-й поверх), тел.(044) 425-69-13.

Електронна версія пропозиції із зазначенням теми  «КОНКУРС – 2021 (назва громадського об’єднання осіб з інвалідністю)» має бути надіслана на е-mail: info@ispf.gov.uavvgoi@ispf.gov.ua.

Детальніше про умови та правила проведення конкурсу, вимоги до учасників – за посиланням.

Контактні телефони: 

Відділ взаємодії з громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю управління соціального захисту осіб з інвалідністю та моніторингу якості реабілітаційних послуг Фонду (044) 361-94-15, е-mail: vvgoi@ispf.gov.ua.

Відділ фінансування бюджетних програм управління планування та фінансування бюджетних програм Фонду (044) 463-67-90, е-mail: todorov@ispf.gov.ua.

Детально https://www.prostir.ua/?grants=do-uvahy-ho-osib-z-invalidnistyu-rozpochavsya-konkurs-projektiv-na-derzhavne-finansuvannya-2021