До уваги керівників підприємств, представників малого та середнього бізнесу!
Дата: 30.04.2014

polscha-ukraineМерія м.Жешова, “Octogroup” Sр. Z о.о., за сприяння Посольства Польщі в Україні та Почесного консульства України в м. Жешув, 29-30 травня 2014 року проводить конференцію на тему “Методи співпраці з Європейськими інвестиційними фондами”.

Основною метою конференції є ознайомлення власників та керівників українських підприємств, представників малого та середнього бізнесу з можливістю співпраці з Європейськими фінансовими фондами, лізинговими компаніями та участі в інвестиційних проектах.

Налагодження ділових контактів, отримання інформації про методи та процедури співпраці надасть можливість українським підприємствам залучати кошти європейських фондів для модернізації обладнання та впровадження спільних інвестиційних проектів, як на території України так і на території Польщі, як наслідок підвищення конкурентоспроможності українських підприємств на Європейських ринках.

Представники банку BGK і РКО BР проінформують учасників конференції про умови та можливості участі у державній програмі Республіки Польща за ініціативи Президента Польщі Броніслава Комаровського, яка буде реалізовуватися за рахунок можливостей польських банків, які готові інвестувати в розвиток і реструктуризацію українських підприємств шляхом створення фонду в 300 млн злотих (100 млн $).

Програмою конференції передбачено виступи польських фахівців, виступ мера міста Жешова Тадеуша Ференца та представників мерії м. Жешова, виступ представника Посольства України в Республіці Польща, неформальне спілкування з учасниками конференції, екскурсія по місту Жешув та відвідування замку Любомирських в Ланцуті.

Місце проведення конференції: Мерія м. Жешув, площа Ринок, 1.rzeszow

Вартість участі в конференції складає 320,00 EURO.

В ціну входить трансфер з м. Івано-Франківська та м. Львова, 2 сніданки, вечеря, ночівля в готелі.

Допомога у відкритті візи для учасників бізнес-конференції.

Оплата, як за готівку так і на розрахунковий рахунок для українських фірм, які є суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності.

Представники та координатори конференції в Україні:

Ліліана Чудак        095 592 42 02 (МТС)

Людмила Сачко     050 221 94 19 (МТС)

Оксана Лукава       096 909 54 91 (Київстар)

E-mail: octoleasing@gmail.com (При відправленні повідомлення обов’язково в полі Тема: конференція 29-30.05.2014р.)

octoleasing2@gmail.com (При відправленні повідомлення обов’язково в полі Тема: конференція 29-30.05.2014р.)

octoleasing3@gmail.com (При відправленні повідомлення обов’язково в полі Тема: конференція 29-30.05.2014р.)