Новини підприємств Чернігівської області
Дата: 24.04.2014

logoПродукцію ТМ Ніжин тепер можна знайти на полицях таких відомих балтійських торгових мереж як Maxima та Rimi. З березня 2014 року продукція торгової марки з’явилася і в естонській мережі гіпермаркетів та супермаркетів – Selver.

Минулого року бренд Ніжин почав працювати з найвідомішою мережею продовольчих магазинів в Чехії – TESCO, яка належить англійській компанії Tesco Stores Group.

У 2013 році овочева консервація з’явилася на полицях магазинів в Азербайджані. Не оминула продукція ніжинського підприємства і білоруські супермаркети.

Детальніше

 

logo.[7]Цьогоріч виповнилося 10 років підприємству «Янг-Україна». За стільки років свого існування підприємство вважається одним з провідних виробників офісних крісел та стільців не тільки на регіональному, але й на національному ринках.

Детальніше

 

 

 

logo.[8]На основі результатів вивчення рейтингу українських виробників, наданого Міністерством економічного розвитку України, враховуючи стабільне положення ПВТП «Джи-ен-ел» та високі вимоги Конкурсного комітету до учасників грантових програм, Європейська Асоціація Розвитку Бізнесу прийняла рішення про надання ПВТП «Джи-ен-ел» статусу асоційованого члена Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу.

Детальніше

 

logo.[9]ПАТ «Завод метало-конструкцій та металооснащення» продовжує співпрацю з інститутом Шимановського (найбільшим та авторитетним інститутом в Україні з проектування технічної документації на виготовлення металоконструкцій). З початку року був підписаний контракт на постачання продукції, ще один договір знаходиться в стадії обговорення.

Детальніше