Протидія COVID-19: гранти для громадського сектору
Дата: 23.11.2020

Гранти для організацій громадянського суспільства, що допоможуть протистояти викликам пандемії та продовжувати працювати на благо громад в умовах жорстких карантинних обмежень.

Ви можете отримати від 64 000 до 480 000 гривень, що покриють придбання обладнання, консультаційні, інформаційні, транспортні послуги та інші витрати на реалізацію проекту в одному з таких напрямів: 

  • адвокація;
  • надання послуг для підвищення стійкості громад, включно з вразливими групами населення;
  • об’єднання зусиль організацій громадянського суспільства. 

Тривалість проєкту — від трьох до 12 місяців. Прийом проєктних пропозицій триває постійно, заявки розглядаються щомісяця.

Цей конкурс реалізується ІСАР Єднання і фінансується ЄС.

Для участі необхідно зареєструватися на платформі ІСАР Єднання та заповнити аплікаційну форму, розказати про місію, напрями роботи та досвід своєї організації, описати план дій, бюджет та очікувані результати  проєкту. А також самооцінка організаційного розвитку (заповнюється в онлайн-кабінеті перед подачею заявки).

Для організацій, що займаються адвокацією або планують адвокаційні проєкти необхідна оцінка адвокаційної спроможності. Форму можна завантажити за посиланням https://www.houseofeurope.org.ua/opportunity/119

Проєкт потрібно реалізувати упродовж 2020-2022 років. 

ІСАР Єднання проводить онлайнові інформаційні сесії, де відповідає на запитання щодо конкурсу. Графік сесій можна переглянути на сайті організації.

Дедлайн: 07 грудня 2020 о 23:59 за київським часом.

Детально https://www.houseofeurope.org.ua/opportunity/119