Онлайн-конференція для бізнес- та IT-лідерів ACCELERATE GLOBAL
Дата: 15.10.2020

5f804e419aaa851906472628 жовтня відбудеться онлайн-конференція для бізнес-та IT-лідерів ACCELERATE GLOBAL 2020 — масштабний захід, який об’єднає на одному віртуальному майданчику сотні спікерів і десятки тисяч учасників з усього світу. Протягом 24 годин гості зможуть познайомитися з практичним досвідом, кейсами та історіями успіху, які допоможуть знайти нові можливості для прискорення бізнесу.

ACCELERATE GLOBAL — це концентрація найкращого досвіду всіх офлайн-конференцій ACCELERATE, які щорічно відвідували тисячі гостей. Цього року конференція розширила географію і масштаб — ви зможете підключитися до заходу з будь-якої точки світу в зручний час, адже це буде 24-годинний онлайн-марафон обміну знаннями і досвідом на 7 мовах.

У програмі заходу — ексклюзивні інтерв’ю і «битви думок», реальні кейси та доповіді про те, як подолати виклики 2020 року і перетворити їх на нові можливості для розвитку бізнесу.

Спікери ACCELERATE GLOBAL поділяться досвідом цифрової трансформації найбільших організацій з усього світу, а також найкращими практиками застосування low-code, CRM- і BPM-технологій, які дозволяють ефективно вирішувати унікальні завдання бізнесу. В рамках спеціальних сесій пройдуть інтерактивні майстерні для аналітиків і розробників, а також відбудеться презентація нової версії платформи Creatio від лідерів R&D Terrasoft.

Участь безкоштовна!

Зареєструватися можна за посиланням

Джерело