Міжнародна аграрна виставка AgroActiva 2020
Дата: 06.10.2020

agroactivaЗ 27 по 30 жовтня 2020 року проходитиме одна з найбільших на території Латинської Америки аграрна виставка “AgroActiva 2020” (пропозиція щодо участі). Зважаючи на об’єктивні обставини цього року виставка відбудеться онлайн.

“AgroActiva” була започаткована у 1995 році у м. Армстронг (провінція Санта-Фе), столиці аграрної металомеханічної індустрії Аргентини. Виставка 2019 року налічувала 750 учасників та близько 200 тисяч відвідувачів та стала найважливішою подією агроіндустрії регіону. Важливими показниками заходу була наявність 60 гектарів лише статичних виставкових експозицій, півтори тисячі одиниць техніки, а також участь представників іноземних держав. На “AgroActiva” проходить продаж авіаційної техніки, а саме – мала, легкомоторна авіація для потреб сільського господарства.

Виставка окрім сільськогосподарської тематики, є платформою для міжвузівського спілкування. Саме тут вищі навчальні заклади регіону та світу, що мають агропромислове спрямування, укладають меморандуми та угоди про співпрацю й обмін досвідом.

“AgroActiva” є також потужним майданчиком для просування позитивного іміджу/бренду країн. Починаючи з 2018 року на виставці були представлені стенди/експозиції/заходи за участі таких країн як: Швейцарія, Ізраїль, Болівія, США, Колумбія, Чехія, Данія, Білорусь, Франція, Нікарагуа, Панама, Польща, Домініканська Республіка, Нігерія, Бразилія, В’єтнам та Словаччина.

Більш детальну інформацію про виставку можна отримати за посиланням.

Джерело