Виставки у галузі безпеки
Дата: 30.09.2020

sec13-16 жовтня 2020 р. у Мiжнародному виставковому центрі у м. Київ (Броварський пр-т, 15) відбудеться ряд виставково-ярмаркових заходів, до участі у яких запрошуються чернігівські підприємства.

Виставки будуть присвячені питанням безпеки, від національної до особистої:

  • II Мiжнародна спецiалiзована виставка Expert Security 2020 
    Продукцiя як для масштабних державних проєктiв так i для приватного використання за тематикою: вiдеоспостереження, контролъ доступу, сигналiзацiя i оповіщення, охорона периметру, захист iнформації, кiбербезпека.
  • ХVII Мiжнародна спецiалiзована виставка Технологiї захисту - 2020
    Технології пожежної безпеки територiй, будiвель та споруд, системи автоматизованого контролю стану безпеки об'єктiв i оповiщення при виникненні надзвичайних ситуацiй, хiмiко-бiологiчний захист, охорона працi та промислова безпека, засоби захисту та рятування.
  • ХVII Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та Безпека - 2020"
    Для військових та спецпідрозділів: оснащення солдата, озброення, вiйськова та спецтехніка, вiйськова авiацiйна техніка та наземне обладнання, тилове забезпечення, технiчнi засоби охорони кордону та прикордонного контролю. Для цивiльних: мисливська, спортивна, холодна зброя, екiпiрування.

З метою активiзацiї виконання заходiв в рамках програм «Безпечне місто» та заохочення пересiчних громадян до полiпшення стану безпеки особистостi і власності, учасники виставки готують для вiдвiдувачiв їх стендiв спецiальнi пропозиції, акції та цікаві заходи. Крім того, профiльнi державнi вiдомства та громадські органiзацiї проведутъ семiнари i конференцiї з проблемних питань.

За додатковою інформацією щодо участі просимо звертатися до організаторів: 044 201 11 63, 201 11 64, e-mailfire@iec-expo.com.ua.