До уваги підприємців-експортерів Чернігівщини!
Дата: 14.04.2014


eu2    У зв’язку з підписанням політичних положень Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом зараз вирішується питання про введення на початку травня режиму автономних торгових преференцій для українських товарів, що поставляються до країн ЄС.

   Чернігівська торгово-промислова палата за підтримки Посольства Латвії в Україні, ТПП Латвійської Республіки та Латвійського державного інвестиційного агентства організовує діловий візит підприємців Чернігівщини до Республіки Латвія, який пройде 24 - 29 квітня 2014 з метою сприяння експорту продукції підприємств Чернігівського регіону на ринки ЄС.

   У ході заходу передбачає проведення переговорів і встановлення прямих ділових контактів з латвійськими підприємцями відповідно до потреб учасників делегації, з відвідуванням та проведенням відповідних переговорів у м. Рига та м. Лієпая.r

У рамках візиту надається унікальна можливість відвідування трьох Міжнародних виставок: RIGA AGRO 2014, ЛІС І ДЕРЕВО 2014 і САД. ФЛОРА 2014.

 r2Чернігівська регіональна торгово-промислова запрошує підприємців-експортерів, які зацікавлені у встановленні прямих ділових контактів взяти участь у візиті, що безсумнівно сприятиме розвитку бізнесу в умовах євроінтеграції України.

 

 

 

Програма візиту

l

 

Запланований розклад включає насичену і цікаву екскурсійну програму:

- Авіаквитки;

- Трансфер аеропорт - готель - аеропорт;

- Трансфер Рига - Лієпаї - Рига;

- Проживання в готелі 4 **** в м. Рига;

- Проживання в готелі 5 ***** р. Лієпая;

- Екскурсійне обслуговування.

 

Орієнтовна вартість поїздки - 1600 Євро без ПДВ (можливий варіант поїздки трьома комфортабельними автомобілями і, відповідно, буде скоригована вартість поїздки у бік зменшення ціни).

Заявки на участь приймаються до 14 квітня 2014 року.

Запланована кількість учасників делегації не перевищує 14 осіб.

У разі зацікавленості в участі та з питань отримання додаткової інформації просимо звертатися у відділ ЗЕД ЧРТПП       за тел. : (050) 136-18-44, (0462) 60-43-30 , e - mail : lara1881@mail.ru .

Контактна особа: Циган Лариса Михайлівна.

Джерело: Чернігівська регіональна торгово-промислова палата