Практичний семінар Відносини між ЄС з урахуванням режиму автономних торгових преференцій
Дата: 14.04.2014

    eu.[1]У зв'язку з підписанням політичних положень Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом зараз вирішується питання про введення режиму автономних преференцій для українських товарів, що поставляються до країн ЄС.

    З травня європейський ринок відкриється для українських товарів і щоб скористатися всіма перевагами і преференціями, що відкриваються зі зниженням мита, українським підприємствам потрібен певний час на пошук партнерів і укладення нових контрактів.

    До того ж ринок Європейського Союзу висуває високі вимоги до безпеки якості продукції. І хоча Україна вже багато зробила, щоб гармонізувати своє законодавство до європейського , однак процес ще не завершений. Тому кожному підприємцю належить самостійно вирішувати питання відповідності своїй продукції європейським стандартам.

  chrtppЧернігівська торгово-промислова палата запрошує керівників підприємств, начальників відділів збуту своєї продукції і пошуку партнерів на європейських ринках Чернігівщини взяти участь в практичному семінарі «Відносини між ЄС з урахуванням режиму автономних торгових преференцій», який відбудеться 23 квітня 2014 року о 10.00 у конференц-залі готелю «Україна» (пр-т Миру, 33).

    

    У роботі семінару візьмуть участь фахівці Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, департаменту митної справи Міндоходів України, представники програми SIPPO (Швейцарія) і PUM (Нідерланди) в Україні.

     Вартість участі в семінарі складає 230 грн. без ПДВ за одного учасника.

  Додаткова інформація: відділ зовнішньоекономічної діяльності Чернігівської РТПП тел.(0462) 60-43-30, (050) 136-18-44,                                          e-mail:lara1881@mail.ru/

     Контактна особа: Циган Лариса Михайлівна.

Джерело: Чернігівська регіональна торгово-промислова палата