EXPORT BOOTCAMP для експортерів
Дата: 15.07.2020

ebootПрограма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» в партнерстві з ДУ Офіс з просування експорту України організовують та запрошують експортерів до Export Bootcamp, який відбудеться онлайн 28-30 липня

EXPORT BOOTCAMP «Інструменти для швидкого старту» – це 3-денний вебінар загальною тривалістю 6,5 годин, який допоможе зрозуміти як спланувати експортну діяльність та зробити перші кроки.

Цлі тренінгу:

Навчання та практичні вправи дозволять Вам ознайомитися та опанувати інструменти планування та розвитку експорту у 4-х кроках:

  • КОМПАНІЯ - оцінка експортної спроможності компанії та вплив результатів на вибір ринків збуту та подальші кроки експортної діяльності.
  • РИНОК - вибір потенційних ринків з урахуванням експортної спроможності компанії – знайомство зі схемою аналізу, відкритими ресурсами та прийняття рішення на основі зібраної інформації.
  • ТОВАР - визначення ціни та проведення порівняльного аналізу; відповідність товару вимогам ринку (законодавчі та маркетингові); розробка торгової пропозиції.
  • ПАРТНЕР - складання профілю та списку потенційних партнерів, знайомство з ресурсами пошуку. Інструменти просування.

Тренінги проводитимуть на платформі ZOOM.

Участь безкоштовна.

Реєстрація відкрита до 23 липня за посиланням

У разі запитань, звертайтесь до Пащукова Сергія, Менеджер проектів Офісу з просування експорту України, Email: spashchukov@epo.org.ua