Зустріч з делегацією Європейської служби зовнішніх дій
Дата: 07.04.2014

jhfkudsfhjdhfjdshfd4 квітня відбулася робоча зустріч голови обласної державної адміністрації Володимира Івашка з делегацією Європейської служби зовнішніх дій.

У зустрічі також взяли участь начальник управління МВС України в області Олег Демченко, військовий комісар Чернігівської області Костянтин Нікулін, начальник Чернігівського прикордонного загону Олександр Птиця, командир батальйону Національної гвардії України Олександр Рибак, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації Сергій Болдирєв.

Мета візиту делегації – вивчення ситуації, пов’язаної з діями Російської Федерації щодо порушення територіальної цілісності і суверенітету України, а також надання практичної допомоги у стабілізації ситуації за підсумками перебування в Україні.

Голова облдержадміністрації поінформував членів делегації щодо суспільно-політичної ситуації в області та надав інформацію про заходи, спрямовані на захист північних кордонів держави.

Як зазначив Володимир Івашко, проведення всього цього комплексу заходів було б неможливе без підтримки населення області, бізнесових кіл, підприємців, громадських та релігійних організацій, територіальних громад.

cc7k1165-horz

Джерело