Віртуальна виставка Made in Belarus
Дата: 05.06.2020

madebel16 червня 2020 року відбудеться Перша віртуальна виставка білоруських виробників Made in Belarus #AgroFood. Виставка буде являти собою інтерактивну експозицію, що складається з віртуальних стендів білоруських підприємств. На кожному стенді будуть розташовані віртуальні зразки продукції, відеоролики, ділові пропозиції. Відвідувачі стендів зможуть ознайомитися з персональним відео-привітанням і поспілкуватися з представником підприємства за допомогою текстового чату. Вся інформація буде представлена ​​російською та англійською мовами.

У павільйоні Agro будуть представлені сільськогосподарська техніка та обладнання, технології та розробки в сфері сільського господарства, добрива та засоби захисту рослин; павільйон Food продемонструє продукти харчування і напої.

В рамках виставки пройде Міжнародний аграрний онлайн-форум, де відбудеться обговорення поточної ситуації в сільськогосподарській і зовнішньоторговельній сфері за участю представників державних органів і підприємств з різних країн.

Перша віртуальна виставка Made in Belarus #AgroFood проводиться за підтримки галузевих міністерств і відомств, а також дипломатичних представництв Республіки Білорусь.

Організатор виставки Made in Belarus Online - підприємство "Белінтерекспо" Білоруської торгово-промислової палати.

Детальна інформація: Катерина Супрун, керівниця відділу виставок в Республіці Білорусь та країнах СНД, тел.+375173348202, +375445091208, katerina@belinterexpo.by, www.belinterexpo.by