Комерційна пропозиція
Дата: 29.06.2021

avstriyaАвстрійська промислова компанія шукає стартапи з рішенням для аналізу великих наборів даних про промислові активи.
Австрійський виробник вогнетривких металів шукає стартапи з технічними рішеннями у галузі аналітики великих наборів даних. Потенційні партнери мають запропонувати рішення для отримання відповідної інформації з великих наборів даних з метою їх аналізу для оптимізації енергоефективності, стабільності процесу, контролю якості та зменшення кількості відбракування тасписання товарів. Крім того, австрійська компанія також зацікавлена у впровадженні рішень штучного інтелекту для прогнозування параметрів управління процесом промислових активів на основі даних як у режимі реального часу, так і на збережених даних.

Компанія відкрита до будь-якого типу готовності інноваційного рішення (підтверджена концепція, наявність прототипу або вже на ринку) від стартапів до спільної розробки та / або впровадження технології. Передбачені види співробітництва - це технічна угода або комерційна угода з технічною допомогою.

За додатковою інформацією звертайтеся за посиланням

Якщо Вас зацікавив цей запит, звертайтесь до партнерів EEN Ukraine Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com

Джерело