Комерційні пропозиції
Дата: 27.03.2014

sshaСШАdfyhgjdrhgjhvjdfg

Шукаємо виробників автобусів з різних куточків світу з поставками у різній кількості. Бажаний спосіб оплати обговорюватиметься. Чекаємо на ваші пропозиції.

Детальніше тут

 

 


 

55_2SHELOM, Ізраїльdfhgdughjfvjhfkdgjhf

Мене звуть Ашер Левай з Ізраїлю. Я відкриваю новий завод з видування ПЕТ-тари для алкогольних напоїв. Необхідні видувні машини для виробництва пляшок для 40% водки об’ємом 0,5 літра.

Чекаємо на пропозиції з ціною.

Детальніше тут

 


 

flag_of_kazakhstan_svgOMKIndustries, Казахстан

003002

Купуємо обладнання (повну лінію) на завод в Алматі (Казахстан) для виробництва пляшок для холодного чаю, лимонаду (газованого), води.

Можливість виробництва – 10000 пляшок на годину місткістю 0,33, 0,5, 1, 1,5 літрів. Розраховуємо, щолінія працюватиме по черзі (1 день – холодний чай, 2 день – лимонад, 3 день – вода).

Ваша комерційна пропозиція має містити такі дані: ціна обладнання (лінії), технічні специфікації обладнання, перелік обладнання, фотографії обладнання, потужність, технологічні схеми та макети цього заводу (адже ми маємо будівлю-ангар для майбутнього заводу).

Пропозиції надсилайте на електронну адресу: otcheg@mail.ru

Детальніше тут

 

 

 

Департамент экономического развития Черниговской облгосадминистрации не несет ответственности за достоверность информации, содержащейся в коммерческих предложениях заграничных хозяйствующих субъектов.

27.03.14