Комерційні пропозиції
Дата: 21.03.2014

usaTechPowerdsfhkjdfcjfhdskjchfs

Компанія закуповує плаваючі рибні годівниці, що спроможні виготовляти 5-6 тон корму на годину. Чекаємо на надійного постачальника або продавця, здатного забезпечити нас необхідною кількістю обладнання за низьку ціну. Якщо вас задовольняють наші вимоги, то з нетерпінням чекаємо на ваші пропозиції.

Детальніше тут

 

 


 ssha

EMS, LLC dhgfjushfjdhvjkfvjdhfkhjdhjf

Компанія, яка займається закупівлею товарів для міжнародних клієнтів, шукає виробників будівельних матеріалів для проектів з розвитку нерухомості, в основному в Азії. Наші клієнти є серьйозними покупцями, які хочуть здійснити оптову купівлю товару, що транспортується водним шляхом через різні порти. Чекаємо на ваші пропозиції.

Детальніше тут

 

 


 

tovarimage822ChickenHousePoultrydfkhjydhtgfkdhjhfjdmfhdshfjd

Шукаємо різні підприємства, що займаються виробництвом поїлок для курей. Ми плануємо замовити велику кількість даного товару на регулярній основі. Всі питання щодо ціни та оплати обговорюватимуться. Чекаємо на пропозиції від компанії з різних куточків світу.

Детальніше тут

 


 

icon150Iofibre Ltd.dsfjhdsjhfjdfhkjdsfhjdsf

Шукаємо виробників цегли. Чекаємо на каталоги та прайси компаній

Детальніше тут

 

 

 

Департамент экономического развития Черниговской облгосадминистрации не несет ответственности за достоверность информации, содержащейся в коммерческих предложениях заграничных хозяйствующих субъектов.