Голова Представництва ЄС в Україні завітав в Чернігів
Дата: 27.02.2020

Посол Європейського Союзу в Україні, Голова Представництва ЄС в Україні Матті Маасікас 26 лютого відвідав Чернігів з робочим візитом. Пан Посол провів зустріч з керівництвом області, зокрема з головою ОДА та головою обласної ради. 

Голова Представництва ЄС ознайомився з економічною та гуманітарною сферами Чернігівщини.

Посол ЄС в Україні Матті Маасікас подякував представникам Чернігівщини за гостинність, зазначивши, що це перший його візит до регіонів України. Представництво ЄС, запевнив його Голова, надасть всю можливу допомогу для підтримки малого та середнього бізнесу в Україні. Для того розроблені спеціальні програми. Натомість у Представництві чекають зворотного зв’язку — інформації про те, як ці програми реалізуються і чи мають конкретні результати.

Керівник Представництва ЄС поцікавився також ходом децентралізації на Чернігівщині та її конкретними результатами, відчутними для громад. 

Також, в рамках свого візиту пан Посол зустрівся з міським головою Чернігова, відвідав деякі підприємства Чернігова, виступив перед студентами та науковцями Чернігівського національного технологічного університету та взяв участь у відкритті Центру підтримки підприємництва, інновацій та стартапів.

2020_02_26_maasikas_2

2020_02_26_maasikas_8