Ділова місія в Оман
Дата: 12.02.2020

flag-omana_bЗ 10 по 14 березня ц.р. планується реалізувати ділову місію до Оману, зокрема українсько-оманський бізнес-форум в м. Маскат (ТПП Оману), метою якого є встановлення та посилення бізнес зв’язків між двома країнами. Також буде запропонована культурна програма та ділові зустрічі з компаніями.

Ділові кола Оману зацікавлені купувати у великих обсягах та на постійній основі українські продукти харчування, корми для тварин, промислові товари та інше, а також готові розглянути інвестиційні проекти українських компаній. Султанат Оман є дуже перспективним напрямом з огляду на його географічне розташування та досить ліберальні законодавчі вимоги до товарів, що імпортуються.

Наразі опрацьовуються організаційні питання щодо програми, вартості, логістики та інше. Бізнес-зустрічі організовуються окремо під кожну українську компанію. 

ТПП України пропонує долучитися до складу бізнес-місії українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній.

Контактна особа - Анна Любима (+380955466509, ast-ier@ucci.org.ua ), Ольга Сухенко (oas-ier@ucci.org.ua, +380444619807 )

Джерело