Форум ділових можливостей Україна-Білорусь
Дата: 12.02.2020

souz1 - 2  квітня 2020р. у м. Мінськ (Білорусь) відбудеться українсько-білоруський Форум ділових можливостей «Україна – Білорусь 2020».

Співорганізаторами Форуму виступають Торгово-промислова палата України, Білоруська Торгово-промислова палата та Посольство України в Республіці Білорусь.

Основною метою заходу є сприяння виходу малого та середнього бізнесу України на ринки Білорусі. В рамках Форуму планується ознайомлення українських учасників з  особливостями ведення бізнесу в РБ, практичним досвідом роботи українських компаній в Білорусі, перевагами використання вільних економічних зон (ВЕЗ) на території РБ, особливостями проходження митних процедур тощо, а також відвідання провідних білоруських підприємств та В2В переговори.

Ключовими напрямками українсько-білоруського ділового співробітництва традиційно є паливно-енергетична сфера, машинобудівна, металургійна та харчова промисловість, сільгоспмашинобудування, транспорт, деревообробна та хімічна галузь, агропромисловий комплекс, сфера охорони здоров'я, туризм.

У програмі Форуму зокрема передбачається участь президентів БелТПП та ТПП України, виступи українських та білоруських високопосадовців, дипломатів та експертів, а також низка презентацій.

Інформацію щодо вартості та умов участі можна отримати в ТПП України: тел. (044) 461 98 07, тел. (044) 461 98 08,

boi-ier@ucci.org.ua, Ольга Бондаренко

ast-ier@ucci.org.ua, Анна Любима

zva-zed@ucci.org.ua, Валерія Забашта

yys-ier@ucci.org.ua, Юлія Єгорова

Джерело