Гранти для підтримки створення експортного альянсу
Дата: 13.01.2020

grakonПрограма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає грантові заявки на впровадження однієї грантової діяльності, пов’язаної з формуванням експортного альянсу. Експортний альянс – це платформа для співробітництва підприємств, що мають амбіції до підвищення інтернаціоналізації свого бізнесу. Заявки в рамках цього ЗПЗ прийматимуться від зареєстрованих в Україні приватних підприємств та неурядових організацій. Гранти надаватимуться та впроваджуватимуться відповідно до правил USAID та Уряду США, що регулюють гранти за контрактами, та внутрішніх процедур управління грантами Програми КЕУ.

КЕУ особливо зорієнтована на роботу в галузях ІТ-послуг, виробництва меблів, переробки харчових продуктів та аудіовізуальної продукції однак, Програма відкрита для грантових заявок від інших галузей економіки.

Всі запитання щодо цього запиту необхідно надсилати на електронну адресу: Grants@CEPUkraine.org з зазначенням «ЗПЗ-2019-008» у темі електронного листа. Програма КЕУ допомагатиме заявникам зрозуміти процедуру подання заявок в режимі електронного листування.

Кінцевий термін подання: 31 січня 2020 р.

Деталі участі можна знайти за посиланням

Джерело