Впевнено рухаємося до створення індустріального парку «Менський»!
Дата: 20.12.2019

Члени робочої групи щодо координації діяльності зі створення індустріального парку «Менський» підвели підсумки роботи за рік!

Сьогодні пройшло останнє у цьому році, але не менш важливе засідання робочої групи щодо координації діяльності зі створення індустріального парку «Менський» у місті Мена Чернігівської області.

Під час роботи було підведено підсумки основних результатів досягнутих у цьому році, розглянуто стан виконання плану організаційних заходів відповідальними виконавцями, визначено основні завдання та напрямки роботи робочої групи на наступний рік.

Серед актуальних питань, які обговорювалися: прискорення роботи з розробки детального плану, підготовка вихідних даних для завершення розробки Концепції індустріального парку, залучення потенційних учасників індустріального парку та підписання відповідних меморандумів/договорів про наміри.

Окрім членів робочої групи, участь у засідання прийняв  і представник АТ «Чернігівобленерго», який детально окреслив можливості для заживлення промислового майданчика електроенергією.

Робота у напрямку створення розвиненої транспортно-інженерної інфраструктури парку та започаткування діяльності парку триває.

З цією метою, для здійснення відповідних організаційних заходів та  закріплення досягнутих домовленостей між усіма зацікавленими учасниками, Департаментом розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації буде відпрацьовано план роботи робочої групи на 2020 рік з визначенням конкретних строків та відповідальних виконавців по кожному заходу, який буде направлений до виконання усім членам робочої групи.