Грецько-Український бізнес-форум
Дата: 19.11.2019

greece-ukraine25-29 листопада ц.р. в Афінах пройде Грецько-Український бізнес-форум. Зазначений захід відбуватиметься за підтримки Посольства України в Грецькій Республіці, Грецько-Української палати, торгово-промислових палат м.Афіни та м.Пірей, за участі представників ділових кіл Греції, Федерації підприємців Греції.

Ключовими сферами українсько-грецького співробітництва традиційно є аграрний сектор, харчова, хімічна  промисловості, енергозберігаючі технології, туристичні послуги, а також зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування та бізнесменами.

Проведення форуму матиме значний іміджевий вплив, сприятиме розвитку двостороннього співробітництва, а також просуванню українських товаровиробників на грецький ринок та навпаки.

Торгові палати Пірей та Афіни як партнери з грецької сторони беруть на себе витрати на оренду приміщень для проведення бізнес-форуму та зустрічей, рекламу заходу, запрошення грецьких учасників.

Робоча мова заходу – англійська/українська, для переговорів у разі потреби будуть забезпечені перекладачі.

З української сторони співорганізатором виступає ГС “Міжнародний центр сприяння підприємництву”.

Контактна особа: Пахній Володимир, голова центру, тел.068 599 33 22, електронна пошта: icpe.ua@gmail.com

Запрошуємо до участі регіональні вітчизняні компанії, які  мають потенціал та бажання налагодити співпрацю з комерційними колами Греції, знайти інвесторів або нові ринки збуту тощо.

Програма Форуму