Спеціальні картки пояснюють, як отримати фінансування ЄС для досліджень та інновацій в Україні
Дата: 09.10.2019

ds«Як отримати фінансування ЄС для досліджень та інновацій в Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіці Молдові та Україні?» Відповіді на це та чимало інших запитань ви можете знайти в пояснювальних картках, нещодавно розроблених проєктом «EU NEIGHBOURS east».

Інтерактивні веб-картки розроблені в простому форматі запитань і відповідей. Їх можна легко розміщувати на інших веб-сайтах, а також у онлайн-медіа.

Більшість можливостей у сфері досліджень, науки та інновацій надається в рамках найбільшої в ЄС програми «Горизонт – 2020». Підприємці з інноваційними ідеями також можуть подати заявку на фінансування інновацій в рамках цієї програми.

«Горизонт – 2020» має бюджет у 77 мільярдів євро на сім років (2014-2020). Переважну частину цього фінансування надають на основі конкурентного конкурсу заявок, відкритого для участі дослідників, університетів, представників бізнесу та інших зацікавлених організацій з будь-яких країн-членів Євросоюзу або країн, асоційованих з програмою «Горизонт – 2020», включно з державами Східного сусідства ЄС.

Джерело