Зброя та безпека - 2019
Дата: 09.10.2019

8 жовтня в Києві відкрилася найбільша в Україні щорічна виставка «Зброя та безпека – 2019». Українська експозиція представлена понад чотирма сотнями учасників від державного і приватного секторів оборонної промисловості. Також на виставці представлена понад півсотня компанії з інших країн.

Участь у виставці беруть також підприємства з Чернігівської області: ПП 171 Чернігівський ремонтний завод, ТОВ Інспецпром, ТОВ Італтекс Меріно, ДП НВК Прогрес, ТОВ Сівертекс.

У виставці беруть участь понад 370 учасників, з них - 48 іноземних із 16 країн світу. Зокрема, за США, Польщі, Данії, Фінляндії, Бельгії, Білорусі, Австрії, Чехії, Туреччини, Німеччини, Італії, Латвії, Хорватії, Ізраїлю, Китаю, Казахстану. Національними павільйонами цьогоріч представлені США (9 компаній), Польща (5 компаній), Туреччина (14 компаній) і Чехія (3 компанії). Серед українських учасників можна побачити 36 підприємств, які ходять до складу Державного концерну "Укроборонпром", 23 підприємства ГО "Ліга оборонних підприємств України", два підприємства Державного космічного агентства України та ще понад 130 державних і приватних підприємств.

У рамках військової частини виставки гості можуть ознайомитись з такими сегментами: Озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою; Техніка та озброєння Сухопутних військ; Озброєння і екіпірування правоохоронних органів; Засоби забезпечення прикордонного контролю; Військова авіація.

Цивільна частина експозиції традиційно представлена найрізноманітнішим асортиментом мисливської, спортивної, історичної та холодної зброї, товарів тактичного призначення, для полювання і активного відпочинку.
Джерело