TRAIN THE TRAINERS
Дата: 07.10.2019

ahr0chm6ly9idwnrzxqubwxjzg4uy29tl2evnzi3lzcynzmwny9pbwfnzxmvngmxmgexmjzhmmvhnzy3yjc2nzviztu5mmnjzgm0zdrmyznkmdrjoc5qcgvnl2uyyjnmndcxzwu0ytjjmzk5njuznjg5ztq4mzjimjm0zju3zje4yzmuanblzwTRAIN THE TRAINERS - wе інтенсивний безкоштовний навчальний курс, що має на меті покращення якості та доступності консультаційних послуг з експорту та створення,або мобілізації існуючої мережі національних консультантів.

Програма поєднує онлайн навчання та офлайн інтенсиви з провідними міжнародними експертами. Всього 6 години на тиждень дистанційного навчання та 2 триденних інтенсиви дозволять отримати практичні консалтингові навики та сформувати розуміння механізму взаємодії з компаніями.

Програма розрахована на представників державних установ, регіональних адміністрацій, міських рад, агенцій розвитку, приватних консультантів та осіб, які працюють в сфері експорту і міжнародної торгівлі, та мають на меті допомагати українським підприємцям опановувати закордонні ринки та посилювати експортну спроможність.

Це пілотна освітня програма, що дозволяє отримати необхідний обсяг знань та досвіду для здійснення консалтингової діяльності в сфері експорту, підкріпленого практичними завданнями, що виконуватимуться на базі реальних підприємств. По завершенню курсу, учасники зможуть компетентно, якісно та професійно надавати консультації підприємствам, що бажають розпочати або посилити свою експортну діяльність.

Програма розроблена Інститутом Маркетингу Естонії у співпраці з ДУ «Офіс з просування експорту» за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Програма фінансується Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Детальніше про програму - за посиланням

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на програму можна тут