CREATIVE EXPORT UKRAINE
Дата: 07.10.2019

CREATIVE EXPORT UKRAINE: START - це безкоштовний освітній курс для українських креативних підприємців, що бажають почати експортувати і мають на меті створити успішний та впізнаваний бренд. 

Програма поєднує он-лайн навчання та живі семінари з провідними міжнародними експертами та розгляд конкретних кейсів компаній-учасниць.

Учасники програми: креативні підприємці, майстри, менеджери творчого бізнесу – ті, хто створює, реалізує та просуває дизайнерські вироби в Україні, кому необхідна поміч у виході на зовнішні ринки та допомога у створенні потужного бренду; кожний, хто бажає зрозуміти, з яких основних етапів складається експортна діяльність креативного підприємства, як створити міжнародний бренд та які цифрові інструменти слід використовувати для здійснення прямих продажів закордон.

Курс дає комплексне та системне розуміння про те, з чого складається експортна діяльність креативного підприємства, як почати експортувати на зовнішні ринки, як підготувати свій дизайн-продукт та як оцінити можливі ризики під час експорту. Орієнтація на міжнародні практики, європейський досвід, практичні кейси та унікальна експертиза від провідних експертів в області експортної діяльності креативних підприємств – ключові елементи освітнього курсу, розрахованого на початківців.

Детальніше про програму

 

CREATIVE EXPORT UKRAINE: PRO - це інтенсивний безкоштовний навчальний курс для досвідчених експортерів – менеджерів з експорту та власників креативного бізнесу, який спрямовано на створення потужного міжнародного бренду.

Програма поєднує он-лайн навчання та живі семінари з провідними міжнародними експертами та розгляд конкретних кейсів компаній-учасниць.

Учасники програми: креативні підприємці, менеджери зовнішньоекономічної діяльності, управлінці креативного бізнесу, які безпосередньо залучені в розробку стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства на основі комплексного вивчення і аналізу зовнішніх ринків, співвідношення попиту і пропозиції, поточних і перспективних планів розвитку підприємства з урахуванням прийнятного рівня ризику.

Курс спрямовано на створення потужного міжнародного бренду, формування бази знань та навичок для вибору та аналізу ринку, розробку стратегічного експортного плану підприємства. Програма дозволяє отримати необхідний обсяг знань та досвід у веденні експортної діяльності, підкріплений реальними кейсами, домашніми завданнями, практикою та індивідуальними заняттями з експертами. По завершенню курсу, учасники зможуть компетентно, свідомо та професійно реалізовувати набуті знання під час ведення експортної діяльності на підприємстві.

Детальніше про програму

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на CREATIVE EXPORT UKRAINE: STARTCREATIVE EXPORT UKRAINE: PRO