EXPORT EVOLUTION UKRAINE
Дата: 07.10.2019

 «Export Evolution Ukraine. START» – це національна комплексна безкоштовна освітня програма для українських підприємців, що бажають почати експортувати, та для фахівців в експорті, які бажають систематизувати і поглибити свої знання та професійні навички.

Програма передбачає 10 освітніх модулів, 5 семінарів у різних містах України, вебінари, сесії зворотнього зв’язку, освітню платформу, нетворкінг та грантові можливості для успішних випускників рівня PRO.

Учасники програми: підприємці, які розглядають експорт як новий і важливий інструмент в розвитку компанії незалежно від галузі, типу продукту або послуги; компанії, які переорієнтовуються з ринків СНД і знаходяться в пошуку базових освітніх курсів за експортними темами; молоді спеціалісти зі сфер маркетингу, управління та економіки; кожний, хто бажає зрозуміти, з яких основних етапів складається експортна діяльність підприємства.

Завдяки курсу, учасники зможуть зрозуміти ключові етапи підготовки до експорту, а саме з чого починається експорт, як перевірити готовність компанії до експорту, як обрати ринок та споживача, що таке канали збуту і в чому запорука успіху компанії під час експансії закордон. Орієнтація на міжнародні практики, європейський досвід, практичні кейси та унікальна експертиза від провідних експертів в області експорту – ключові елементи освітнього курсу, розрахованого на початківців.

Детальніше про програму

 

 «Export Evolution Ukraine. PRO» - це інтенсивний безкоштовний навчальний курс для досвідчених експортерів,який націлено на розвиток професійних навичок менеджерів з зовнішньоекономічної діяльності.

Програма поєднує он-лайн навчання та живі семінари з провідними міжнародними експертами, розгляд конкретних кейсів компаній-учасниць та завершується Нетворкінг-заходом із В2В зустрічами.

Учасники програми: фахівці з експорту, які безпосередньо залучені в розробку стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства на основі комплексного вивчення і аналізу зовнішніх ринків, співвідношення попиту і пропозиції, поточних і перспективних планів розвитку підприємства з урахуванням прийнятного рівня ризику.

Програма дозволяє отримати необхідний обсяг знань та досвід у веденні експортної діяльності, підкріплений реальними кейсами, домашніми завданнями, практикою та індивідуальними заняттями з експертами. По завершенню курсу, учасники зможуть компетентно, свідомо та професійно реалізовувати набуті знання під час ведення експортної діяльності на підприємстві.

Детальніше про програму

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на курс  «Export Evolution Ukraine. START»/  «Export Evolution Ukraine. PRO»