Зустріч з рітейлерами Центральної Азії
Дата: 03.10.2019

home-slider-0821-22 листопада 2019 року в місті Алмати (Казахстан) відбудеться головна подія Центральної Азії для торговельних мереж, імпортерів та постачальників продуктів харчування та напоїв – ХІІІ з’їзд керівників торговельних компаній та постачальників World of Trade.

Захід організовано компанією EXIM EXPO - це єдиний організатор закритих міжнародних заходів для сучасного рітейлу і товарного виробництва на території Республіки Казахстан. Партнером компанії в Україні є Торгово-промислова палата України.

Щорічно в заході беруть участь понад 80 рітейлерів та дистриб’юторів і більше 300 постачальників  з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану. Під час заходів проходять понад 6 000 цільових зустрічей. 

В період проведення форуму виробники мають змогу презентувати свою продукцію в імпровізованому гіпермаркеті World of Trade. Це унікальна можливість для виробників не тільки провести ділові переговори, але й підтвердити потенційному партнеру якість своєї продукції.

З питань участі та забезпечення логістичних послуг візиту звертайтесь до ТПП України:

Джерело